Incels – De som inte vill ligga med Feminister är incels

Läste en rolig artikel idag i en blaska jag hittade på marken. Skulle självfallet aldrig självmant betala för sån skit ;~)

Där beskriver hon hur alla som inte vill ligga med feminister är incels. Den sexuella desperationen lyser igenom för dessa stackars flodhästar med översminkad acne.

En fråga man som man måste ställa sig är: ”Vill man verkligen ha en slö hösäck släpande efter sig var man än går?” Jo, kanske. Om man gillar att ha ont i ryggen!

Jag själv är frivilligt ”relationslös” pga. flera personliga saker och åsikter. De mest avgörande är nog att svenska kvinnor är helt groteska utan smink. Alltså, så man vill spy.

Sen att svenska kvinnor är bortskämda, otrogna, etc tror jag inte kommer som en nyhet för någon. Då hittar jag hellre en feminin, snygg Asiat som har sin självkänsla och heder kvar. Nä, till och med de håriga Turkarna ser svenska tjejer som hittegods. Utanför är sverige dessutom känt som Europas bordell. Så när svenska flodhästar försöker spotta på oss ”incels” så går jag verkligen igång alltså.

Hon försöker coacha incels hur man verkligen får den rätta tjejen (dvs hon själv)! Wow, var bara trevlig, fjäska för mig, men inte för mycket, du får inte verka osjälvsäker, ge mig glass och kakor! Det är feminism det, haha! Ytlighet, rasism och förvirring. Snacka desperation när hon försöker fånga intresset av som hon själv säger ”de minst attraktiva männen”. Skrattretande.

De är så uppenbara, inte minst med hur de köper in sexslavar från mellanöstern. Det är ingenting annat än trafficking. Ta in lite våldtäktsmän så KANSKE, men bara kanske får Greta 45 år fyllskalle, skrynklig som ett russin får känna sig eftertraktad av mörka män! Det är ju lite spännande med våldtäkt! Speciellt när man är helt sexuellt ur balans och desperat. Äcklande, vidrig och hemskt är det enda som kan beskriva detta.

Feminister måste nog vara de mest korkade individer en snubbe kan stöta på. Och tyvärr är ju några stycken svenskar det fortfarande. Mest perversa typer dock, som tur är. Så de är lätta att sortera ut.

De hakar upp sig på att incels (dvs alla som inte vill ligga med dem xD) hatar ALLA kvinnor. De baserar detta på att de flesta människor inte tycker kvinnor är varken underhållande eller roliga inom komedi, etc. Det har gjorts några misslyckade filmer som Ghost Busters, etc. Enda anledningen man olagligen laddade ner en sån film (för att inte ge intäkter) är i så fall i dokumentationssyfte. Ok, lite underhållande är det med flodhästar, men män är mycket bättre på allt. Män är bäst och feminister var svårt med detta eftersom de har daddy issues och deras pappor gav dem ingen uppmärksamhet som små antagligen.

Det handlar ju främst om att man inte kan tvinga sig till skratt, och feminister (kommunister i vanligt tal) är mycket för just stöld och påtvingande av skräp man inte vill ha, eller ens bett om att få serverad på sin dödsbädd. Feminister är såna här som går in och förstör festen, ringer snuten på grannen, skriker åt utlänningar som har gått vilse på deras tomt, etc. Värdelösa människor helt enkelt och parasiter. Skämskudden har gått ur verket och den är slängd för länge sen.

 

Att dessa ”feminister” har komage att kalla sig annat än underutvecklade kofösare har jag svårt med, än mindre att de kallar sig ”kviiinnor” gör ju så att det svider på tungan och att sexlusten verkligen avslås och går i koma den närmsta livstiden.

Inte minst för att inom feminist”gruppen” (de gillar ju att kategoriera och dömma folk) tillförs även ”hen”-folk och bögar, gör ju att man som man undrar vad för perversa typer man försöker att rekrytera egentligen?

Är de mig de vill ha så gör de ett utmärkt jobb på det! Jo, seriöst. Verkligen utmärkt. Jag flyttat ut i skogen adjöss & goodbye! De får hålla sina vidriga perverserier i storstäderna, helt enkelt! 🙂 Skönt att slippa.

 

Dagens dvärgmusik. Don’t mess with incels bitch!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en ny webbplats på WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta: